A. B. | 16. 2. 2023, 22:26

Drama v Tarči, Eriki Žnidaršič pogovor ušel izpod nadzora: gost protestno zapustil studio

Twitter/Edvard Kadič/posnetek zaslona/fotomontaža

Med sogovornikoma se je vnel ognjevit govorni spopad, poln medsebojnih očitkov. 

V polemično-pogovorni oddaji Radiotelevizije Slovenija Tarča so stvari ušle izpod nadzora. Pogovor v oddaji je tekel na temo strankarske podpore upokojencev, v kateri so gostili tudi Pavla Ruparja, organizatorja zadnjega protesta upokojencev in nekdanjega poslanca SDS, in Marka Bandellija. Slednji je nedavno prestopil v Desus, stranko upokojencev. V oddajo Tarča so prišli še predsednik Zveze društev upokojencev Janez Sušnik, nekdanji član SAB in generalni direktor Zpiza Marijan Papež.

Televizija Slovenija

Pogovor je eksaliral, ko je Rupar Bandelliju dejal, da ni predsednik stranke in mu očital, da ne razume, zakaj je udeležen v pogovoru. Označil ga je tudi za brezposelnega. Bandelli ga je označil za nesramnega in mu dejal, da se je "spet pokazal v svoji luči," hkrati pa razložil, da ga je, dokler ga na spletu ni blokiral, ves čas žalil prek spleta.

Zaradi prekomernih žaljivk in medsebojnega zbadanja je ta voditeljici Eriki Žnidaršič dejal: "Gospodična, jaz se opravičujem, ta družba ni vredna moje prisotnosti." Zapustil je studio, ob tem pa rekel, da se "s takimi ljudmi ne bo pogovarjal." Ustvarjalci oddaje se na dogajanje še niso odzvali. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord