K. Ž. | 17. 1. 2024, 08:20

V Kranju odjeknila močna eksplozija: "Cela stolpnica se je zatresla!" (Na delu gasilci, reševalci in policisti)

Intervencija v Kranju.

Bralec

Po prvih podatkih je prišlo do eksplozije v stanovanju.

Jutro v Kranju se je začelo izjemno burno. V bližini glavne avtobusne postaje je namreč prišlo do izrednega dogodka, na delu pa so tako pripadniki gasilnega društva kot tudi nujna medicinska pomoč ter policija. Kot je razvidno iz fotografij, je na delu več enot.

Intervencija v Kranju.

Intervencija v Kranju.

Bralec

Po prvih podatkih naj bi sicer prišlo do eksplozije plina v enem izmed stanovanj v večstanovanjski stavbi na območju KranjaPo poročanju Uprave republike Slovenije za zaščito in reševanje (URSZR) je do eksplozije prišlo ob 7.33

Ena odrasla oseba je poškodovana in ni v življenjski nevarnosti. Vse stanovalce na Stošičevi ulici 4 so evakuirali. Nastala je velika premoženjska škoda, so sporočili policisti Policijske uprave Kranj. Škoda je nastala v dveh stanovanjih v zasebni lasti.

"Stanovalci smo slišali in čutili eksplozijo. Cela stolpnica se je zatresla," je za portal Metroplitan povedala bralka, ki živi zraven avtobusne postaje.

Intervencija v Kranju.

Intervencija v Kranju.

Bralec

Glavna avtobusna postaja je zaprta, prav tako cesta mimo nje. Gasilci Gasilsko reševalne službe Kranj prosijo, da "ne hodite v bližino in se držite navodil policistov ter gasilcev"

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol