A. B. | 7. 9. 2022, 14:22

FOTO: "Gagice" čez cesto kar mimo policije: njihov zapis vas bo od srca nasmejal

Facebook/Slovenska policija

Tu in tam se zgodi, da jo policistom zagodejo tudi domače živali, ki se sprehajajo po lokalnih cestah. Tokrat so utrinek delili tudi na družbenih omrežjih in poželi navihane odzive uporabnikov.

Slovenska policija se vsakodnevno sooča z nevarnostmi na cesti, zaradi katerih se dogajajo tudi prometne nesreče. Tokrat so na Facebooku delili fotografijo gosk in z njo nasmejali uporabnike. "Prečkanje ceste izven označenega prehoda za pešce je nevarno," so zapisali v uvodu. 

Niso pogledale levo in desno 

Sicer ne vemo, kje natanko je nastala fotografija, a lahko na njej vidimo, kako goske prečkajo cesto pred očmi policistov. Ob njej so zapisali, da je prečkanje ceste izven označenega območja lahko nevarno in k temu dodali: "Še posebej, če med 'klepetom' pozabiš na cestno-prometna pravila." 

"Na srečo so policisti poskrbeli za varen prehod gosi, ki so obljubile, da bodo drugič bolj previdne," so še hudomušno pripisali.  

Pod objavo so se zvrstili smešni komentarji 

"Močno upam, da je šlo le za opomin in da jim niste izdali plačilnega naloga," je v komentarju zapisala ena izmed uporabnic, pri čemer se ji je pridružil tudi drug uporabnik in vprašal, ali so jim napisali kazen.

Med drugim pa se je oglasil tudi komentator, ki je dodal: "So registrirane kot kokoši? Je kateri potekla registracija?"

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol