N. V. | 14. 4. 2022, 21:00

FOTO: V Ljubljani kmalu nova moderna soseska: koliko bo potrebno odšteti za stanovanje?

Stoja Trade

V prestolnici bo na voljo 92 novih stanovanj. Komu bodo namenjena?

V Ljubljani se obeta nov stanovanjski kompleks Devana Park II. Nahaja se na idilični lokaciji na robu gozda, naslov Hradeckega cesta 50, 50a, 50b, 50c.

Na voljo bo še predvidoma 92 novih stanovanj različnih velikosti. V njih se boste lahko vselili decembra 2024 - takrat se bo predvidoma zaključila gradnja soseske.

Stoja Trade

Stanovanja bodo naprodaj

Trenutno nepremičninska agencija Stoja Trade za nakup stanovanja sprejema zgolj rezervacije, saj je investitor še v fazi sprejema splošnih pogojev prodaje.

"Predvidoma bi lahko konec meseca pričeli tudi z uradno prodajo in podpisovanjem pogodb," so povedali za Metropolitan.

Komu so stanovanja namenjena?

Stanovanja so namenjena vsem, ki si želijo bivati hkrati v mestu in naravi. "Soseska je moderna in omogoča tudi izredno lepe poglede," menijo na nepremičninski agenciji in izpostavijo bližino Kodeljevega, kjer je veliko športnih rekreacijskih površin. 

Stoja Trade

Stanovanja so različnih velikosti, tako da so primerna za prvo manjše stanovanje, kot tudi večja 3- in 4-sobna stanovanja za družine. 4-sobna stanovanja so velikosti približno 140 metrov na kvadrat, plus terasa. 

Stoja Trade

Težje privoščljiva stanovanja?

"Uradnega cenika še nimamo," povedo s Stoje Trada, a za Metropolitan razkrijejo, da se bo okvirna povprečna izhodiščna cena gibala okoli približno 4500 evrov brez davka na dodano vrednost na neto stanovanjsko površino.

Stoja Trade

Kje bodo prebivalci sosedske lahko parkirali?

S Stoje Trada za Metropolitan odgovarjajo: "V garaži so parkirna mesta, stanovanja od približno 70 metrov na kvadrat imajo po dve mesti, manjša po eno."

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol