N. V. | 11. 8. 2022, 07:27

FOTO: Zaljubljenca sta se poročila na zares nenavadnem kraju ...

Profimedia

Poroko na prostem so ujele kamere Agencije Republike Slovenije za okolje. "20 stopinj Celzija, rahlo vetrovno, zmerno oblačno. Čestitke in srečno!" se tokrat glasi zabavna napoved vremenoslovcev.

Slovenija premore mnogo lepot in prav tako Posavje. Ena izmed priljubljenih posavskih pohodnih in izletniških točk pa je v sredinem popoldnevu postala še središče prijetnega svatbenega dogajanja.

Na širokem travnatem slemenu Lisce sta zaljubljenca stopila v zakonski stan.

Pri tem so zbrane svate in sproščeno druženje na prostem ujele kamere Agencije Republike Slovenije za okolje. Fotografijo so objavili na Twitterju: prikazuje več vrst stolov, obrnjenih proti oboku z belo vlečko. Z Agencije Republike Slovenije za okolje so mladoporočencema čestitali.

Vremensko-poročna napoved

Ob tem pa niso mogli iz svoje kože. "Lep dan in lokacijo so izbrali svatje. Lisca; 20 stopinj Celzija, rahlo vetrovno, zmerno oblačno," so meteorologi ob fotografiji pojasnili tudi vremensko napoved na skoraj tisoč metrih nadmorske višine, kjer je potekala poroka.

Sicer je Agencija Republike Slovenije za okolje znana po tem, da prek svojih družbenih omrežij z javnostjo ne deli zgolj suhoparnih vremenskih napovedi, ampak tudi marsikatero zanimivost.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel