R.S. | 13. 1. 2023, 07:00

FOTO: V središču prestolnice so odprli nov hotel s štirimi zvezdicami

Booking

Na Cankarjevem nabrežju se nahaja povsem nov hotel, ki je prejel že kar nekaj odličnih ocen. Vas zanima, kako je videti njegova notranjost? 

Slovenska prestolnica se lahko pohvali z novim hotelom - decembra se je na Cankarjevem nabrežju v Ljubljani odprl The hotel Ljubljana, ki ima štiri zvezdice in restavracijo. Kako izgleda in koliko boste odšteli za nočitev z zajtrkom? 

Visoka ocena

Hotel je na spletni strani Booking zgolj en mesec, a je že prejel številne pozitivne komentarje. Mnogi so pohvalili prijaznost osebja na recepciji, penino ob prihodu, čistočo in izjemno lokacijo. Skupna ocena gostov je trenutno 8,9/10. 

Booking

Osebje na 24-urni recepciji govori nemško, angleško, francosko in italijansko. Hotel ponuja sobe s klimatsko napravo, vrt, brezplačen wifi in skupni prostor za druženje. Pohvali se tudi s sobno postrežbo. V nastanitvi sobe ponujajo pisalno mizo, omaro, televizor z ravnim zaslonom, zasebno kopalnico, posteljnino in brisače. 

Booking

Gostom je na voljo zajtrk - lahko si privoščijo a la carte, kontinentalni ali italijanski zajtrk. Koliko pa stane ena nočitev za dve osebi z vključenim zajtrkom? V januarju bi za takšno ponudbo morali odšteti 122 evrov, brez zajtrka pa vas bi najcenejša opcija stala 95 evrov.

Booking

Gostje pa so opazili nekaj pomanjkljivosti - ni jim bilo všeč pomanjkanje parkirnega prostora, prav tako, da zajtrk ni samopostrežni, ampak je treba jedi izbrati z menija. Našteli so tudi nekaj organizacijskih težav, ki naj bi jih hotel imel v prvem mesecu delovanja. 

Booking

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol