D. D. | 14. 6. 2023, 16:01

FOTO: V Portorožu po novem skok v morje ne bo več potreben (preverite, zakaj)

Profimedia

Na Obali se obetajo številne novosti. Kakšna pa bo letos cena za izposojo senčnikov in ležalnikov?

Novost v piranski občini bo zagotovo razveselila številne kopalce. Vse, ki vas je oviran dostop do morja odvrnil od kopanja na plaži pred Papriko v Portorožu, boste od danes naprej lahko brez skrbi. Postavili so namreč nove stopnice in tako dostop do morja olajšali predvsem starejšim in otrokom.

Skakanje v morje ne bo potrebno niti na plaži pred teatrom v Piranu, je na Facebook profilu objavilo Okolje Piran. Glede na komentarje pod objavo so se stopnic na vstopnih točkah v morje razveselili številni domačini, kopanje pa bo olajšano tudi turistom, ki na te plaže še kako radi zahajajo. "Super, pa pridno jih počistite, vse mesece, eni gremo v morje tudi zunaj sezone," je komentiral eden izmed uporabnikov.

Letos številne novosti

V piranski občini so se na turistično sezono dobro pripravili in uredili številne plaže. Letos se na splošno obetajo številne novosti. Medtem ko v Portorožu obljubljajo, da bodo cene izposoje senčnikov in ležalnikov na centralni plaži ostale enake, kopalce čakajo tudi prenovljeni pomoli.

Na Bernardinu so prenovili največji hotel v slovenski Istri Histrion, ki gostom ponuja uživanje v morskem parku in welnessu. Iz hotela je neposreden dostop v morski vodni park Termaris, kjer bodo na svoj račun prišli tako tisti, ki si želijo mirne sprostitve v plavalnem bazenu, kot tudi otroci, ki jih bodo navdušila zabavna igrala ter bazen z deročim tokom in vrtinci, navaja Portorož.si.

Tudi za rekreativce dobro poskrbljeno

Hotel Neptun ponuja sodobno opremljeno kolesarnico z videonadzorom za 40 koles s kletko za shranjevanje vrednejših koles in vtičnicami za polnjenje električnih koles ter kotičkom za pranje in sušenje koles z možnostjo polnjenja zračnic. Hotel ima veliko ponudbo za ljubiteljske, rekreativne in profesionalne kolesarje. Izposoja klasičnih in električnih koles pa je možna na več lokacijah v Portorožu in Piranu. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol