29. 6. 2022, 17:43

"Gospa ne razume šale!" se je na zbadanje Krajnikove s pručko odzvala Pirc Musar

Aleksandra Saša Prelesnik

Ena od kandidatk za predsednico države Nina Krajnik je na Twitterju delila anekdoto s sokandidatko Natašo Pirc Musar pred velikim intervjujem na N1. Menda naj bi jo priznana pravnica ob tem srečanju v studiu najprej vprašala, kako je visoka, nato pa zase zahtevala pručko, s čimer je namigovala, da naj bi bila Musarjeva negotova zaradi svoje fizične majhnosti.

Dotični čivk je vzbudil veliko pozornosti in številni si niso mogli kaj, da bi v navedbe Krajnikove ne podvomili. In ker je Nataša Pirc Musar na Twitterju precej odzivna, je trajalo le nekaj ur, da se je odzvala.

Takole je pojasnila situacijo.

»Ojoj! Pručke sem omenila v šali, ker sva obe z Nino Krajnik za dve glavi manjši od voditelja Mihe Orešnika in bi obema prav prišle. (smeško) Škoda, da gospa ni razumela ne šale, ne tega, kam je dejansko usmerjena. Pa lep dan in pručke za vse! (smeško)!

Intervju obeh predsedniških kandidatk je požel kar nekaj odzivov na Twitterju, le da je bolj kot 'afera pručka' ljudi begalo nenavadno pogosta uporaba besede 'singularnost' s strani Nine Krajnik.

Števec singularnosti

Na družbenih omrežjih se je pojavil celo števec omemb pojma 'singularnost', številni pa so bili mnenja, da bi šlo ob vsaki omembi 'singularnosti' spiti kakšnega kratkega (kar se glede na slišano zdi skoraj nevarno).

Novo na Metroplay: Pogovor z Borutom Pahorjem | N1 STUDIO