A. B. | 4. 7. 2022, 19:11

Gost kampa je iz zemlje izruval drevo: "Tega se ne dela! To ni prav!"

Facebook/Camping Šobec - Kamp&Park ŠOBEC

Gost je v kampu Šobec za svoj avtodom bil pripravljen uničiti tudi drevo, ki je bilo posajeno po močnem žledolomu leta 2014. Kaj so na to dejali v kampu? 

Gost z nizozemsko registrsko tablico si je v avtokampu Šobec v Lescah privoščil nespoštljivo dejanje. Kot poročajo iz kampa je z namenom parkiranja svojega avtodoma izruval drevo. 

Na Facebooku so se oglasili iz kampa in zapisali: "Verjetno si bomo danes prislužili negativni komentar nezadovoljnega gosta, ki si bivanje v naravi predstavlja zelo po svoje,"  in nadaljevali:

"Ker ga je pri odpiranju vrat avtodoma zmotil "napačno" posajen borovec, ga je izkopal in odvrgel ob avtodom," so zapisali na Facebooku.  

Kako so se odzvali na njegovo dejanje? 

Gosta so za neprimerno dejanje kaznovali v višini stroškov sajenja in nakupa novega borovca, ob tem pa pripisali, da je gost škodo poravnal in dan za tem kamp tudi zapustil. 

Camping Šobec - Kamp&Park ŠOBEC

Goste opozarjajo, da naj tega ne počnejo več 

"Spoštovani gosti! Tega se ne dela. To ni prav! V Kampu Šobec nam je mar za naravo. V njej živimo," so prijazno opozorili. 

"Po katastrofalnem žledolomu v letu 2014, ko je bilo poškodovanih preko 3000 borovcev, smo v zadnjih 6 letih posadili preko 1000 novih. Vse z namenom, da pomagamo ohraniti naravo tudi za prihodnje rodove kampistov," so zapisali na Facebooku in vse obiskovalce pozvali, naj bodo do narave spoštljivi. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord