6. 4. 2022, 13:27

ISKRENO: Aleš Hojs in Tanja Fajon o zasebnem življenju. Kaj menite, kako dobro poznata Zdravljico? (VIDEO)

Uredništvo

Na televizijskih zaslonih strastno zagovarjata stališče svojih strank, v vsakdanjem življenju pa sta malce manj resna. Zaupala sta nam podrobnosti, ki jih zagotovo še ne veste!

Za politika Aleša Hojsa in Tanjo Fajon smo pripravili sedem zanimivih vprašanj, katerih odzivi bodo presenetili marsikaterega gledalca. 

Hojs je priznal, da od 25. leta naprej sam kupuje oblačila. Slovensko podjetje mu je ponudilo vlogo vplivneža, vendar je ponudbo odklonil zaradi kontroverznih posledic, ki jih zaupa naši novinarki. Kdo pa na drugi strani oblači Tanjo Fajon?

Povedala sta nam tudi, katera je bila njuna prva študentska služba, katera žival najbolj predstavlja njuno naravo in kaj je zadnja stvar, ki jo naredita pred spanjem. Naj vam razkrijemo, da nimata istih navad.

Najbolj odmevni trenutki

Medtem ko bi oba brez težav odšla na kosilo z gejem ali lezbijko, je nekoliko več pozornosti pritegnila Hojsova izjava: "Nikoli nisem imel problema z drugačemislečimi." 

Zatikati sta se začela pri vprašanju, koliko staneta liter mleka in kilogram kruha. Hojs osnovnih živil ne kupuje sam, pri postavljanju cen pa je našel kar konkreten razpon. Vas zanima, ali Tanja Fajon pozna točne cene?

Pri pravljičnem vprašanju številka sedem sta morala zrecitirati slovensko himno, kar jima je povzročilo nemalo težav. Tanja Fajon je himno celo poskušala zapeti. Je bila to dobra ideja? 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.