J. B. | 1. 11. 2022, 14:57

Izjemna preobrazba znanega Slovenca: neverjetno, koliko kilogramov je izgubil v vsega treh mesecih

Srdjan Živulovič/Bobo

Kako se zrediti? Enostavno. Kako shujšati? Neprimerno težje. To je na lastni koži občutil tudi znani novinar, ki pa ni sedel križem rok.

Čas pandemije koronavirusa si bo marsikdo zapomnil tudi po - odvečnih kilogramih! V času, ko smo bili zaprti za štiri stene, se je pač bilo treba nekako dolgočasiti. Nekateri so se tudi s hrano. Eden teh je bil očitno tudi legendarni slovenski novinar Brane Kastelic, ki je razkril, da se je v času pandemije zares zelo zredil, a se nato vzel v roke in spravil v red. Ob tem mu je dejansko uspela izjemna preobrazba.

Če je volja, je pot do... marsičesa, na primer shujšanja. Lani sem se podal na to pot, ker sem se med pandemijo grdo...

Objavil/a Branko Brane Kastelic dne Torek, 01. november 2022

"Če je volja, je pot do ... marsičesa, na primer shujšanja. Lani sem se podal na to pot, ker sem se med pandemijo grdo poredil in to skrival na vse mogoče načine, celo pred seboj. V prvih treh mesecih sem se znebil 17 kilogramov. Ja, 17. Sredi septembra letos sem se vrnil na to pot in se iznebil še 7 kilogramov. Zadovoljen z obnovljeno ploskostjo in ozkostjo. In ne pogrešam ljubezenskih ročic. Bom spisal ozko knjižico o tem, kako sem se poredil, kar je zelo enostavno, in kako shujšal, kar ni lahko, in kako je bilo na tej poti. Morda bo marsikomu koristila," je na Facebooku zapisal 68-letnik, ki že vrsto let živi in deluje v Londonu.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.