Uredništvo | 1. 1. 2024, 15:12

Redek vpogled v družinsko življenje: Janez Janša čestital in Slovencem pokazal svoja dva sinova (FOTO)

Profimedia

Čez leto najraje meče "politične bombice", tokrat pa je njegova spletna objava pozornost požela iz povsem drugačnih razlogov.

Janez Janša je eden tistih politikov, ki sila radi dvigujejo prah, podpihujejo strasti in mečejo kosti za glodanje. Prvi obraz stranke SDS je "tvitnil" tudi ob koncu leta 2023, ko pa se je vzdržal pikrih komentarjev. Kljub temu je njegova objava na omrežju X postregla s kar nekaj odzivi, navsezadnje jo je komentiralo 140 uporabnikov omrežja, všečkalo pa več kot 1500.

Janez Janša je tokrat dokazal, da je ne glede na svoje politično udejstvovanje takšne, kot večina ljudi - družinski človek. Ob koncu leta 2023 je poziral v družbi svoje družine, na fotografiji sta se mu poleg izbranje Urške pridružila tudi vse večja sinova Črt in Jakob.

"Veliko zdravja, miru in dobrega v letu 2024," je ob tem zapisal Janez Janša. V tonu, ki mu - roko na srce - ne pristoji preveč. A ni vrag, da tudi v letu 2024 ne bo treba dolgo čakati na njegove ostre spletne puščice v razno razne smeri ...

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol