P.M. | 6. 10. 2022, 15:38

Nezaslišano: je ženska v Ljubljani res ukradla labodjega mladiča?

Profimedia/TikTok/posnetek zaslona

Na spletu se širi posnetek, ki naj bi ga na območju Ljubljane s telefonom posnela skupina fantov. Je kaj takega sploh možno?

Na objavljenem posnetku, ki ima na TikToku že prek 27 tisoč ogledov, je vidna ženska, ki v prtljažnik osebnega vozila v škatlo pospravi laboda. Labodja glava je vidna le za trenutek, ko ta na hitro pokuka iz kartonske škatle, potem pa ženska škatlo popolnoma zapre.

Avtor objave je posnetek pospremil z zapisom: "Samo še en deževen dan v Ljubljani." Dodal je tudi dva ključnika "lopovi ne počivajo" in "free labod". Uporabnica, ki je posnetek delila na Twitterju, je zapisala, da je tako videti kraja labodjega mladiča, medtem ko "mularija" gleda in snema.

Tudi mnogi drugi spletni uporabniki navajajo, da bi lahko šlo za krajo labodjega mladiča, saj labod na posnetku ni popolnoma bele barve in tudi nima rdečega kljuna, kar velja za odrasle labode. 

Večer navaja, da je policija že bila obveščena, ter dodaja, da policija zadevo še preverja. Povsem možno je, da bi lahko šlo za osebo, ki skrbi za laboda oziroma ga želi čipirati ali pa mu nuditi zdravstveno oskrbo.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol