J. B. | 8. 3. 2023, 15:36

Kakšni kavalirji! Novomeški policisti so se na dan žena odločili za neverjetno, preprosto čudovito akcijo (FOTO)

PU Novo mesto

Da so varuhi reda in miru brez čustev? Daleč od tega ... Le trenutek mora biti pravi, da pokažejo svojo nežnejšo plat. Tokrat so jo.

Pred natanko desetletjem so starejšo ženico na ulicah Beograda povprašali: "Ali veste, kaj slavimo 14. februarja?" Ženica je kot iz topa izstrelila: "8. marec!" Da je nasmejal številne, ni treba poudarjati ... Čeprav je valentinovo, ki ga slavimo 14. februarja, tudi v Sloveniji vse bolj priljubljeno, 8. marec ostaja 8. marec. Tisti dan, ko se moški priklonijo ženskam. Ker je to njihov dan. Dan žena.

PU Novo mesto

Na letošnji dan žena so se še kako izkazali tudi policisti novomeške policijske postaje. Med preganjanjem nepridipravov in pisanjem kazni so si vzeli tudi čas za ženske. Z rožami v rokah. Rožami zanje.

PU Novo mesto

"Naši policisti so današnji dan začeli nekoliko drugače. Z drobno pozornostjo in iskrenim voščilom so že zjutraj presenetili več voznic, obiskali so kuharice v vrtcu, vzgojiteljice, pa prodajalke in številne druge," so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

PU Novo mesto

"Drage ženske, iskrene čestitke ob vašem prazniku in hvala za vse dobro, kar vsak dan prinašate med nas!" so dodali.

PU Novo mesto

Mi lahko zaključimo z besedami, ki jih je nekoč zdaj že davno tega izrekel sloviti nogometni strokovnjak Srečko Katanec: "Kapo dol!"

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol