P.M. | 18. 3. 2023, 20:12

Pahor presenetil z objavo: mu je žal, da je prodal katrco?

Instagram/Borut Pahor

Avtomobil bivšega predsednika podira vse rekorde, sam pa je na družbenih medijih zdaj malce "pojamral".

Na polovici dobrodelne kampanje Katra - drugi krog, v središču katere je Renault 4 oz. katra bivšega predsednika republike Boruta Pahorja, je družina Fratar iz Dravograda zbrala že 127,27.49 evrov, je v objavi na Instagramu zapisal Pahor. Kampanja poteka še do konca marca, novega lastnika pa bo izmed vseh donatorjev določil žreb, ki bo 4. aprila

Njegova zadnja objava na družbenih medijih pa da malce misliti: "Ko sem se zjutraj zbudil, sta me osrečila zgodnje spomladansko sonce in sporočilo čudovite družine Fratar, da je dva tedna pred koncem dobrodelne akcije Katra ll. zbranih že 127,27.49 evrov," je zapisal nekdanji predsednik. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

V nadaljevanju je na svoj običajno nekoliko šaljiv način dejal, da je ob novici "ves navdušen poplesaval proti ljubljanski tržnici." A ko se je ustavil pri znancu Klemnu, mu je ta dejal: "Ej, stari, si pa poceni prodal svojo katro, glej, za koliko bi jo lahko." Ob tem si je Pahor, kot je zapisal, sam pri sebi mislil: "O, Marija, saj res, kakšno teslo, v bistvu sem jo dal skoraj zastonj."

V žrebanju po zaključku akcije bodo sodelovali vsi, ki bodo nakazali dobrodelna sredstva, ne glede na višino sredstev, ki jih bodo nakazali.

V žrebanju po zaključku akcije bodo sodelovali vsi, ki bodo nakazali dobrodelna sredstva, ne glede na višino sredstev, ki jih bodo nakazali.

Instagram/Borut Pahor

Seveda je šlo za nekoliko humoren zapis, saj v resnici ne bi mogel biti bolj vesel nad potekom dobrodelne akcije. Družina Fratar je za starodobnika na dražbi plačala 60.000 evrov. Sredstva je Pahor namenil Inštitutu zlata pentljica in društvu Junaki 3. nadstropja, katro pa je na slovesnosti 18. februarja na Vranskem predal omenjeni družini s Koroške. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord