A. B. | 26. 10. 2022, 09:21

Katy Perry na koncertu prestrašila oboževalce: ti ugibajo, ali gre za resne zdravstvene težave

Profimedia

Priljubljeni ameriški pevki se je med nastopom v Las Vegasu pripetilo nekaj neprijetnega. Zaradi tega se mnogi oboževalci sprašujejo, ali se ji dogaja enako, kot se je pred časom tudi pevcu Justinu Bieberju. 

Glasbenica Katy Perry, ki je pred dvema letoma postala mamica deklici Daisy Dove, je na nedavnem koncertu v Las Vegasu doživela neprijeten trenutek. Med nastopom se ji je namreč vidno in za kar nekaj trenutkov zaskočila veka. Sledenje je bilo še toliko bolj očitno, saj se je pevka ustavila in si skušala sama pomagati. Videoposnetek trenutka je zaokrožil po svetu in sprožil mnogo vprašanj o njenem zdravstvenem stanju. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Neprijeten trenutek med koncertom 

Pevka se je med plesom in petjem na odru naenkrat ustavila in za nekaj trenutkov obstala. Na posnetku iz nastopa lahko namreč vidimo, kako se je trudila obdržati odprto desno oko, saj ji je zaskočila veka. Sprva jo je skušala odpreti, a ji to ni uspelo, zato je s prsti pritisnila na temena in s tem rešila težavo. Medtem so ji ves čas trepetale dolge in bujne umetne trepalnice. 

@katyperrytv KATYYYYY!#PLAY🍄 ♬ sonido original - Katy Perry TV

Ko ji je uspelo za nekaj sekund zadržati pogled, je množico spodbudila k ploskanju in nastop nadaljevala, kot da se ni nič zgodilo. 

Oboževalci zaskrbljeni

Oboževalci so bili po dogodku izjemno zaskrbljeni za zdravje izvajalke in namigovali, da jo je morda prizadela obrazna paraliza. O podobnih resnih zdravstvenih težavah je v navezavi na slednjo v javnosti pred kratkim spregovoril tudi priljubljeni pevec Justin Bieber. Ta je namreč zaupal, da se sooča s sindromom, ki se mu reče sindrom Ramsaya Hunta – "Pojavil se je zaradi virusa, ki je napadel živce v mojem ušesu in obrazu," je takrat povedal na Instagramu, zaradi česar ni mogel premikati svojega očesa, niti se smejati. 

Pod posnetki, ki so zaokrožili po spletu, so njeni poslušalci pisali, da jih zanjo resno skrbi, mnogi pa so ugibali, ali je šlo le za težavo z dolgimi trepalnicami. 

V čem bi se lahko skrivala težava?

Ali je šlo za igro kot del nastopa ali je bil dogodek povezan s trepalnicami, trenutno še ni znano. Pevka dogodka še ni komentirala. O težavah z očesom je že spregovorila. Leta 2021 je namreč v glasbeni oddaji Ameriški idol, v katerem je bila sodnica, zaupala, da ima težave z očesom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Čeprav je dejala le, da je njeno oko "nestabilno", je s tem sprožila celo oblikovanje skupine oboževalcev pod imenom "Katy's wonk-eye". Z njo jo želijo razvedriti in ji nuditi podporo ne glede na razloge. 

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec