J. Z. | 13. 11. 2022, 20:27

Klobase, kanapeji in predsedniško pivo: s čim so nazdravili v štabih kandidatov

Bobo/fotomontaža

Po napornih mesecih predvolilne kampanje je prišel čas odločitve. In čas, da se člani obeh štabov tudi poveselijo. Poglejte, kje so se zbrali.

Nataša Pirc Musar je rezultate volitev tudi tokrat pričakala v Ruski dači, kjer niso bili le člani njene družine, pač pa tudi nekateri znani obrazi. Že pred 19. uro je zbranim zapel Oto Pestner, prišla je tudi predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič. Pričakujejo tudi nekdanja predsednika Slovenije Milana Kučana in Danila Türka.

In s čem jim je postregla kandidatka, ki trenutno vodi glede na delni neuradni izid? Mize so bile pri Pirc Musarjevi ob 19. uri polne dobrot, peciva in klobase. Ponudila je tudi t. i. predsedniško pivo. 

Borut Živulovič/Bobo

Nekaj manj gostov je v štabu Anžeta Logarja, kjer so novinarji v ločenem prostoru kot preostali gostje. Ločuje jih ograja. Poslanka Eva Irgl je v izjavi za medije dejala, da je vzdušje med zbranimi gosti dobro. 

Gostje, ki so se v podporo Logarju zbrali v kavarni Slamič, so se razveselili okusnih kanapejev, ni pa manjkala niti žlahtna kapljica. V Logarjevem taboru je med drugim tudi nekdanja evropska poslanka Romana Jordan. Ni še znano, ali se jim bo pridružil tudi predsednik stranke SDS Janez Janša, ki po prvem krogu ni želel dati izjave za medije. 

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ