P.M. | 14. 3. 2023, 20:02

Ko tri najbolj znane slovenske političarke zapojejo: katera ima najlepši glas? (VIDEO)

Instagram/Eva Irgl/Facebook/Kristina Oberžan/Radio Robin/fotomontaža

Kot smo lahko nedavno ugotovili, predsednica državnega zbora še zdaleč ni edina, ki bi pela samo v domači kopalnici.

Petje je lepa stvar, ki človeka napolni s posebnim občutkom, najsi gre za srečo, žalost ali ponos. Medtem ko nekateri raje pojejo v ozadju in če že, prej v skupini kot samostojno, so predsednica države Nataša Pirc Musar, poslanka Eva Irgl in predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič razgrnile svoj talent pred očmi oziroma ušesi vseh nas.

Zapoje ob kitari, pa tudi v snemalnem studiu

Poslanka in članica Slovenske demokratske stranke Eva Irgl je že pred časom dokazala, da poleg smisla za modo poseduje tudi pevske sposobnosti. Posnetek svojega prepevanja ob kitari, na katero tudi igra, je objavila na Facebooku in dobila zelo spodbudne besede svojih prijateljev in podpornikov. V duetu z njo je zapela tudi njena sestra dvojčica Lejla, s katero sta le sedem minut razlike. 

Lepa poslanka je v preteklosti je posnela tudi spremljevalne vokale za album svojega partnerja, znanega slovenskega pevca Davorja Božiča.

V duetu s pevsko profesionalko

Predsednica države Nataša Pirc Musar se je učenja petja lotila pri sami pevki Kristini Oberžan. Pred kratkim sta skupaj posneli ljudsko ukrajinsko pesem z naslovom Cvite teren, predsedničina pevska učiteljica pa je posnetek objavila na Facebooku. Gre za "spomin vsem padlim in v pogum, podporo ter s sočutjem do vseh Ukrajincev," je ob tem zapisala, komentatorji pa so bili nad izvedbo in samo gesto zelo navdušeni. Kaj pa vi mislite?

Romantična pevka 

Predsednica držvanega zbora Urška Klakočar Zupančič je svoj pevski talent predstavila kar v znani radijski oddaji. Ob glasbeni spremljavi v ozadju je zapela balado My Heart Will Go On iz epskega hollywoodskega filma Titanic, ki jo v originalu zapoje nihče drug, kot ena najboljših pevk vseh časov Celine Dion.

A Klakočar Zupančičeva se ni ustrašila, ob njeni izvedbi pa je bilo čutiti, da se je besedilo pesmi, ki ga je zapela v angleškem originalu, resnično dotakne.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord