K. A. | 29. 3. 2023, 08:00

Končno je znano, kaj bo Borut Pahor počel v naslednjih mesecih

Instagram/Borut Pahor

Že nekaj mesecev se vsi sprašujemo, kam bo pot zanesla našega nekdanjega voditelja države. Bo ostal v politiki, se poslavlja od blišča medijske pozornosti ali se bo lotil nečesa povsem neznanega? Končno je znanega nekaj več ... 

Borut Pahor se je za leto dni preselil v pisarno nekdanjega predsednika, kjer bo po koncu svojega drugega mandata preživljal dneve v družbi zlate ribice in cvetočih cvetlic, ki ga spremljajo v novih prostorih. Vsi se še vedno sprašujejo, kaj točno bo počel po slovesu od predsedniškega stolčka, zdaj pa očitno postaja jasno.

"Pričenjamo s snemanjem podkasta. Mimogrede, nisem gost, ampak voditelj. Več naslednjič," je kost svojim sledilcem na Instagramu vrgel nekdanji predsednik Pahor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Deset let je s ponosom opravljal delo vodenja države, zdaj pa se je odločil, da bo nadaljeval s tem, kar mu je vedno bilo pri srcu - pogovarjati se z izjemnimi ljudmi, ki ga s svojimi življenjskimi zgodbami ganejo, predramijo, predvsem pa navdihujejo, nam je zaupal pred snemanjem prvega podkasta. 

Podrobnosti o podkastu in prvih snemalnih trenutkih še ni želel razkrivati, nam je pa zagotovil, da bomo podrobnosti izvedeli zelo kmalu. Najverjetneje ob koncu tega ali v začetku prihodnjega tedna. 

Instagram/Borut Pahor

Namignil nam je, da je decembra lani še v predsedniški palači podelil zadnja jabolka navdiha izjemnim posameznicam, predanim slovenski besedi, knjigi in skupnosti, pred leti pa dejal, da je "jabolko navdiha priložnost, da izrazimo občudovanje dobrim ljudem". Le kaj nam je želel s tem povedati?

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol