25. 5. 2022, 16:29

Celjski rokometaši že pred uradnim koncem prvenstva osvojili posebno lovoriko: delili jo bodo z navijači

Facebook/RK Celje Pivovarna Laško

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško si je z osvojenimi točkami že zagotovil naslov državnega prvaka, kljub temu da ga v petek čaka še zadnja tekma. Čeprav tekmovanje ne bo napeto do zadnje minute, jih bodo navijači podpirali vse tja do zadnje zmage. In v rokah bodo vsi držali nekaj prav posebnega.

Tisti navijači celjskih rokometašev, ki bodo v petek v dvorani Zlatorog, bodo namreč ob odhodu dobili posebno spominsko darilo, so na družbenih omrežjih sporočili iz kluba. Pivovarna Laško se je, po tem ko je postalo jasno, da bodo Celjani ne glede na izzid zadnje tekme osvojili 25. naslov državnih prvakov, odločila to okroglo zmago počastiti na poseben način. Ob tem so na Facebooku napisali: 

"

Še en razlog več za nazdravljanje in njim v čast, s posebno polnitvijo Zlatorog Prvaka. Odpremo ga v petek, na zadnji domači tekmi v Dvorani Zlatorog in na izbranih lokacijah v Celju

"

Podobno so v pivovarni obeležili tudi legendarno zmago NK Maribor. Ker pa posebni izdaji spominskih steklenic ne bosta nova stalnica na trgovskih policah, pač pa se bodo lahko dobile le na tekmi in v določenih lokalih, je zavladalo veliko zanimanje tudi za odkup steklenic, saj bi jih mnogi ljubitelji rokometa radi shranili za spomin.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol