J. B. | 25. 7. 2023, 08:28

Ste že videli, kaj se je ponoči dogajalo v Ljubljani? Osupla bralka: "Na nebu je bilo, kot da bi nekdo ..." (VIDEO)

Borut Živulović/Bobo/Uredništvo/fotomontaža

Vse več ljudi se z grozo v očeh sprašuje, kaj se dogaja ...

Želeli bi si, da bi vas lahko pozdravili z "dobro jutro", toda žal je že tako, da bodo precej bolj na mestu naslednje besede: "Bodite previdni, pazite nase!" Slovenija je še naprej v primežu nemirnega dogajanja na nebu. Pestro je bilo že včeraj zvečer, divje je bilo v noči s ponedeljka na torek, nič drugače pa ni v tem trenutku, ko se čez državo spet podijo gosti, črni nevihtni oblaki.

Poročilo nočnega dogajanja je grozljivo: padala je debela toča, možno deževje je povzročalo poplave in sprožalo plazove, vnovič je nastala takšna in drugačna gmotna škoda. Najbolj prizadeta je bila tokrat Severna Primorska, močan veter je med drugim ruval drevesa in odkrival strehe na širšem območju Goriške. Še kako pestro in neprijetno je bilo tudi v Ljubljani, kjer so se številni čudili nenavadnemu oziroma morda bolje rečeno nevsakdanjemu prizoru na nebu.

"Ne, da je sem in tja udarila kakšna strela. 'Pokalo' je tako intenzivno, da je bilo nebo kar nekaj dolgih minut praktično ves čas osvetljeno. Bliskalo in svetlikalo se je, kot da bi bili v kakšni diskoteki!" nam je zaupala bralka in posredovala tudi posnetek zares osupljivega dogajanja na ljubljanskem nebu. Zares se zdi, kot da je posnetek iz kakšne diskoteke. Toda v tem primeru zares nikomur ni bilo do plesa ...

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol