R.S. | 15. 11. 2023, 11:43

Bizarna nesreča v centru Ljubljane: neznanci v avtobus metali jajca

Facebook/Ljubljanski potniški promet/Profimedia/fotomontaža

Incident so potrdili pri Ljubljanskem potniškem prometu. 

Pred dnevi se je v centru Ljubljane zgodila bizarna nesreča, o kateri so pisali tudi na družbenem omrežju Reddit. "Okoli 19.25 sem se peljal z avtobusom 3G v smeri Železne ceste. Na križišču pri postaji Pošta se je na levi strani ceste znašla gruča ljudi, ki so začeli s silo obmetavati avtobus," je zapisal anonimni uporabnik. "Zelo je zaropotalo. Opazil sem, da je na oknu avtobusa ostalo nekaj vode, tako da predvidevam, da je šlo za zmrznjene vodne balone? So še kakšen avtobus 'napadli'? Ali pa je šlo zgolj za naključno neslano šalo? Nisem prepričan," je dodal. 

Incident naj bi se zgodil minuli konec tedna. Ljubljanski policisti izjave niso mogli potrditi, saj niso bili obveščeni o nobenem takšnem dogodku, o dogodku pa so bili seznanjeni predstavniki za medije Ljubljanskega potniškega prometa. 

Incident se je zgodil v večernih urah.

Incident se je zgodil v večernih urah.

Borut Živulovič/Bobo

Metali so jajca, ne vodne balone

"Drži, da je neznana gruča ljudi v avtobus, in ne v potnike, metala jajca. Voznik je avtobus na končnem postajališču očistil. Škode pa pri tem nesprejemljivem dejanju ni bilo," so za Ljubljanainfo pojasnili na Ljubljanskem potniškem prometu. Vzrok za incident ni znan. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol