Uredništvo | 16. 1. 2024, 15:52

VIDEO: Priljubljeni radijski voditelj izpolnil obljubo in pred navdušeno množico skočil v ledeno Ljubljanico

Uredništvo

Matic Herceg, ki je dejal, da bo skočil s Tromostovja, če bo izglasovan za najbolj seksi Slovenca, je zdaj to tudi storil.

Matic Herceg, ki je decembra med glasovanjem za najbolj seksi Slovenca obljubil, da bo, če zmaga, opravil izziv, ob katerem marsikoga pošteno zmrazi. Svojo obljubo je danes izpolnil in pri zunanji temperaturi, ki se je gibala okoli 1 stopinje Celzija, z ljubljanskega Tromostovja skočil v ledeno Ljubljanico.

Priljubljenemu radijskemu voditelju je prišla podporo izkazat množica ljudi, ki je glasno odštevala, medtem ko je Herceg zbiral pogum za skok. Nazadnje je vendarle tudi skočil in zaplaval v ledeno mrzli reki, medtem ko so mu zbrani ljudje navdušeno vzklikali.

Bolj seksi kot Borut Pahor

V to godljo sta ga pravzaprav spravila njegova sovoditelja na radiu Antena Kaja Kovačič in Jaka Peterka, ki sta obljubo, da bo s Tromostovja skočil v ledeno Ljubljanico, če bo postal najbolj seksi Slovenec, v njegovem imenu objavila iz njegovega Instagram profila. Poslušalke in poslušalci radia pa so celotno stvar vzeli zelo resno in mu nazadnje izglasovali zmago proti Žanu Serčiču in celo Borutu Pahorju, so spomnili pri Svet24.  

"Nihče ni verjel, da bi se to lahko zgodilo, na koncu pa so ljudje pograbili obljubo in zato sem tudi zmagal. Ondina in Jaka mi vsak dan povesta, da lahko še zmeraj rečem ne, ampak jaz bom vztrajal. Obljube je treba izpolniti. Priznam pa, da bolj, ko se približuje veseli dan, ko bo Matiček skočil vodo, bolj narašča tudi cmok v grlu," je, preden je tudi dejansko izpolnil obljubo, dejal Herceg.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol