K. A. | 4. 5. 2023, 17:01

Mentalist Sam Sebastian z igro iluzije preseneča znane Slovence

Facebook/Sam Sebastian

Da se imata voditelja popoldanskega programa na Radiu 1, Šou domov, Robert Roškar in Anja Ramšak, resnično rada, je slišati skoraj v vsaki oddaji. Lepo pa je, če to tudi pokažemo. Robert je imel odlično priložnost minuli mesec, ko je Anja praznovala rojstni dan, in kot se spodobi, mora biti tudi malo čaroben in nepredvidljiv. In kdo zna pričarati tako vzdušje, če ne iluzionist in mentalist Sam Sebastian.

Ob koncu njunega vodenja oddaje ga je Robert pripeljal v studio in če je Anja pričakovala bele zajčke in rožice, je od Sam Sebastiana dobila vse drugo, kajti on ni klasičen čarovnik. Ker jo Robert dobro pozna, ve, da ima Anja rada miselne igre, ve pa tudi, da ima rada stvari pod kontrolo, da je izredno brihtna, da dobro opazuje, da se ne pusti zapeljati in zato je bila za Sam Sebastiana še posebej trd oreh.

Facebook/Sam Sebastian

Igra domišljije se je začela in če je bila na začetku še rahlo skeptična, jo je trik na koncu zelo očaral in oba z Robertom osupnil. "Vauuuuuu. Ne morem verjeti, a sem tako predvidljiva?" je bilo vse, kar je presenečeno komentirala. Čarovnija je uspela, presenečenje za rojstni dan pa tudi.

A Anja ni edina, ki jo je navdušila Sam Sebastianova igra iluzije

Pevko in voditeljico Evo Boto je na enem izmed dogodkov kar prežagal, pred kratkim pa je brez besed v zaodrju pustil simpatično skupino mladih Dunking Devils. Kaj se je zgodilo, si poglejte v spodnjem videu. Verjamemo, da boste tudi vi ostali brez besed.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Sebastian (@sam_sebastian_magic)

Mentalist Sam Sebastian že več kot 20 let šarmira svoje občinstvo doma in po svetu, tudi letos je kot ambasador slovenskih čarodejev v tujini povabljen na prestižen Glastonbury Festival v Angliji.

Mojfokus, Neža Plestenjak

Pred leti je imel svojo oddajo Šesti čut, kjer je gostil številne znane obraze. Jan Plestenjak, Petar Grašo in Modrijani so le eni izmed številnih, ki jih je osupnila Sam Sebastianova čarovnija in so lahko rekli le: "Kako je to mogoče?!"

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol