J. Z. | 5. 10. 2022, 20:25

V grozljivem napadu v središču Ljubljane moški ugriznil žensko, ki je potrebovala šivanje

Profimedia/Bobo/fotomontaža

Popoldne je središče prestolnice pretreslo šokantno ravnanje neznanca, ki naj bi brez razloga napadel dva mimoidoča, poškodbe pa so bile tako hude, da je napadena potrebovala zdravniško pomoč. 

Nekaj čez peto uro je v središču Ljubljane prišlo do napada. Moški je planil na moškega, nato pa je napadel še njegovo prijateljico. To je storilec ugriznil v obraz, zaradi česar so jo morali odpeljati v bolnišnico. V incidentu so posredovali policisti, poroča spletni portal Ljubljanainfo.

Napadeni moški za portal povedal, da je šlo za povsem nepričakovan napad, v katerem je napadalec naprej planil nanj, a se ga je ta uspešno otresel.

Nato naj bi napadel še njegovo prijateljico in jo ugriznil v obraz, zaradi česar je potrebovala šivanje v ljubljanskem kliničnem centru. Napadalec naj bi se v središču prestolnice drl, da plačuje, osemsto evrov na mesec za stranovanje. "Država mi prav nič ne da, živim v luknji, poklal bom čisto vse," naj bi kričal na mimoidoče. Policija je napadalca pridržala, nato pa naj bi ga odpeljali na psihiatrični kliniko Ljubljana-Polje. 



Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ