P.M. | 18. 7. 2022, 16:57

Mali borki Maši so dali največ leto dni življenja, a poglejte jo danes!

Facebook/Društvo Viljem Julijan

Zaradi dekličine hude genske bolezni so zdravniki mamo opozorili, da otrok morda ne bo preživel poroda. A na srečo se je obrnilo drugače!

"Maša ima trisomijo 18 oz. Edwardsov sindrom. Ko smo v nosečnosti izvedeli za diagnozo, nam je bilo rečeno, da najverjetneje ne bo preživela niti poroda. V vsakem primeru pa, da taki otroci ne živijo dlje od enega leta," pravi njena ljubeča in pogumna mamica Tatiana Filimonova.

Maša praznuje peti rojstni dan!

Kot so pri društva Viljem Julijan zapisali na Facebooku, je Maša kljub slabi napovedi zdravnikov dopolnila že neverjetnih 5 let!

“Bravo naša deklica, ob tvojem rojstnem dnevu ti vsi pošiljamo najlepše želje in objeme,” so člani društva navdušeno voščili Maši za rojstni dan.

V objavi so tudi navdušeno zapisali: “Naša mala Maša postaja velika punca. Je srečna, vesela, zadovoljna punčka, ki jo imamo vsi v družini izjemno radi!"

Dodali so, da je vse veliko naučila, predvsem pa, da je treba biti vesel in hvaležen za vsak trenutek. Ter da je najpomembnejša ljubezen.

Za male borce lahko prispevate donacijo z SMS VJ5 na 1919 ali z nakazilom na TRR SI56 0400 1004 6908 898 (Sklad Viljem Julijan).

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ