A. B. | 17. 10. 2022, 18:25

Nataša Pirc Musar odprla vrata svojega doma: poglejte, kaj bogati njeno dnevno sobo (VIDEO)

Aleksandra Saša Prelesnik

Predsedniška kandidatka je z besedami "kar naprej" v svoji vili čira čara, kot jo ljubkovalno imenuje, razkrila kar nekaj skrivnosti, ki jih zagotovo še niste vedeli.

Nataša Pirc Musar je nekdanja novinarka, informacijska pooblaščenka in odvetnica, ki se poteguje za predsedniški stolček. Čeprav kot oseba ni skrivnostna, temveč zmeraj jasno in glasno pove svoje mnenje, o njej še ne vemo vsega. To je dokazala s tem, ko je na široko odprla vrata svojega doma in novinarki portala Nepremagljiva.si zaupala precej zanimivih stvari. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pirc Musar (@natasa.pirc.musar)

Zbirateljica zanimivih živali 

Prepotovala je že veliko sveta in obiskala 86 držav, a ena izmed stvari, ki jih nikoli ne pozabi, je, da domov prinese prav poseben spominek – sovo. Teh ima že več kot 2.500, zato je kot zbirateljica najbolj vesela, če jo prejme v dar. "Sove zbiram že dvajset let," pove in doda, da jih zbira zato, ker predstavlja simbol modrosti.

"Zavedam se, da nikoli nisi dovolj pameten, da bi lahko rekel, da se ti več ni treba učiti," pojasni in pove, da je sova tudi nočna ptica kot ona, saj je večino študija med zvezki preživela v nočnih urah. 

Ljubiteljica božiča iz posebnega razloga 

Leta 2019 je od nekdanjega ameriškega predsednika Donalda Trumpa in Melanie Trump prejela božično čestitko, ki jo je ponosno pokazala, a povedala, da se ga letos še toliko bolj veseli iz prav posebnega razloga. Če ji namreč uspe zmagati na predsedniških volitvah, bo 23. decembra nastopila na funkcijo predsednice države. 

Youtube/Nepremagljiva.si

Kave ne pije in vedno je voznica 

V kuhinji se večinoma zadržuje v večernih urah, čeprav njen mož Aleš Musar dobro kuha, kosilo večinoma poje v službi. Med kuhanjem kave v svoji kuhinji je tudi razkrila, da ne pije toplih napitkov – ne kave ne čaja – le pozimi si privošči kakav. "V življenju nisem spila še niti ene skodelice kave," pove in doda, da ima najraje domače sokove, saj ne pije niti alkohola. Ob tem je iskreno priznala, da jo zaradi alkohola bolijo noge, v lica pa postane vsa rdeča: "Zato sem vedno voznica." 

Njene najljubše jedi so stejki in jedi na žlico: "V mojem hladilniku ne smeta manjkati sir in pršut," je ob tem dodala. 

Trenirala je rokomet, danes ljubi bovling

Pirc Musarjeva je zaupala, da je nekdaj trenirala rokomet in tudi lokostrelstvo, v katerem je bila republiška državna prvakinja, a danes obožuje bovling. "Bovling je šport, ki ga lahko igraš dolgo," je povedala in žalostno dodala, da na treningu ni bila že več kot dva meseca in pol. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pirc Musar (@natasa.pirc.musar)

Nekoč je bila tudi zbirateljica letal. Ko je bila stevardesa, je študirala značilnosti letal in ker si je želela vedeti vse, si je kupovala tudi njihove modele. Zato tudi tako rada potuje, po drugem krogu predsedniških volitev načrtuje potovanje v Oman, obmorsko državo v jugozahodni Aziji. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.