R.S. | 9. 11. 2022, 07:00

To so podrobnosti zakona Nataše Pirc Musar, ki jih še ne poznate

Aleksandra Saša Prelesnik

"Vedno se potrudi. Pa ne samo za rojstni dan ... vsakodnevno mi odpira vrata, nosi kovček, te majhne pozornosti," je med drugim povedala predsedniška kandidatka. 

Nataša Pirc Musar in Aleš Musar sta poročena že 23 let, skupaj imata sina Maksa. Za Metropolitan je političarka povedala več o njunem odnosu. 

Trden zakon

Čeprav sta skupaj že več kot 20 let, je njuna ljubezen še vedno močna. 28. avgusta praznujeta obletnico. Takrat se odpravita na večerjo v Arboretum, kjer sta se poročila. Njen dragi jo vsako leto preseneti z darilom za rojstni dan, ki ga ne pričakuje.

Aleksandra Saša Prelesnik

"Vedno se potrudi. Pa ne samo za rojstni dan ... vsakodnevno mi odpira vrata, nosi kovček, te majhne pozornosti." Z možem se trikrat na leto za teden ali dva odpravita na potovanje, ker ju ta bogatijo. Letos so se počitnice zaradi predsedniške kampanje malo zamaknile. Na potovanjih se pogosto odpravita v dobre restavracije, saj sta oba velika gurmana.

Skupaj tudi ob težkih trenutkih

54-letnica za moža uporablja zgolj superlative. "Takšnih ne delajo več," je le eden od komplimentov. Ne skriva dejstva, da je ravno mož njena glavna opora, ko je res na tleh. 

"Najbolj me pozna, najhitreje prepozna, če sem v kakšni stiski. Imava res lep odnos, ne nazadnje sva skupaj že več kot dve desetletji. Nisva samo mož in žena, temveč tudi najboljša prijatelja."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pirc Musar (@natasa.pirc.musar)

Seveda v zakonu prej ali slej nastopijo tudi spori. Ob vprašanju, kdo prvi popusti, ko nastopi težava, je Pirc Musarjeva odgovorila: "Seveda, moj mož." Ljubezen gre očitno tudi pri njima skozi želodec. Njen dolgoletni partner namreč zelo rad kuha in skoraj vsak dan, ko pride pravnica domov, jo čaka kosilo ali večerja. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord