R. K. | 4. 11. 2022, 16:01

Ne boste uganili, s katero svetovno znano osebo je bila sošolka Nataša Pirc Musar

Instagram/Nataša Pirc Musar

Predsedniška kandidatka je ob srečanju z nekdanjim sošolcem razkrila, da sta se pogovarjala tudi o konkretnih interesih Slovenije, in dodala, da ji je pri tem obljubil pomoč.

Nataša Pirc Musar je na Instagramu delila fotografijo, na kateri pozira skupaj s predsednikom Evropske nogometne zveze (Uefa) Aleksandrom Čeferinom. Ob fotografiji je pripisala, da je bila na obisku pri sošolcu.

"Pri kolegu, pravniku. Pri človeku, ki ga neizmerno cenim od študijskih časov dalje, saj vseskozi dokazuje, da je naša geografska majhnost zgolj nesmiselna ovira nas samih," je dodala.

Kandidatka za novo slovensko predsednico je Čeferina označila za velikega človeka, s katerim se poznata dobro polovico njunih življenj. Razkrila je, da sta se pogovarjala o podpori, "ki jo lahko kot prvi človek Uefe ponudi pri še večji mednarodni uveljavitvi Slovenije v svetu"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pirc Musar (@natasa.pirc.musar)

Čeferin Sloveniji obljubil pomoč

Zapisala je še, da sta veliko časa posvetila "konkretni temi, ki je v izjemnem interesu Slovenije" -  kandidaturi države za nestalno članico v Varnostnem svetu Organizacije združenih narodov (OZN) - za katero je Čeferin obljubil, da bo po vseh močeh pomagal pri dosegi cilja.

Na koncu se mu je zahvalila in mu hkrati izrekla "čestitke za vse nove zmage".

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord