19. 4. 2024, 09:36

Za vrtoglavi znesek na prodaj stanovanje v Ljubljani, v katerem boste avto parkirali tik ob kavču v dnevni sobi (FOTO)

X/Irena Sirena/Nepremicnine.net

Nad nenavadnim oglasom so presenečeni predvsem uporabniki družbenih omrežij, ki so namignili, da je stanovanje v lasti znanega podjetnika.

Zdi se, da stanovanjska problematika v Sloveniji v zadnjih letih doživlja neslavni vrhunec. Cene nakupa ali najema stanovanj so se, predvsem v prestolnici, povzpele v nebo, na spletnih straneh, kjer uporabniki objavljajo stanovanjske oglase, pa se vsake toliko najde kakšna popolnoma bizarna ponudba, nad katero so presenečeni predvsem uporabniki družbenih omrežij. 

Profimedia

Oglas, ki je na družbenem omrežju X zaokrožil pred kratkim, zagotovo spada v kategorijo bolj bizarnih nepremičninskih ponudb. Uporabnik spletne strani Nepremičnine.net je namreč objavil oglas, v katerem za vrtoglavih 780.000 evrov ponuja stanovanje na ljubljanskem Viču, ki ima nenavadno posebnost: sredi dnevne sobe, takoj za na videz zelo udobnim kavčem, je steklena predelna stena, za katero je ... garaža.

Jekleni konjiček vedno na očeh

Po videnem sodeč gre za stanovanje, pisano na kožo predvsem zapriseženim ljubiteljem avtomobilov, ki želijo imeti svojega prestižnega jeklenega konjička vselej na očeh - tudi ko poležavajo na kavču in gledajo televizijo. Preostali uporabniki pa nad takšno ureditvijo prostorov zagotovo ne bi bili pretirano navdušeni. In roko na srce; nekdo, ki vozi Reanultov clio, si stanovanja za takšno ceno verjetno niti ne bi mogel privoščiti. 

"Je to avto v tvoji dnevni sobi ali si samo vesel, da me vidiš ... oditi?" se je uporabnica, ki je oglas delila na družbenem omrežju X, cinično vprašala v svoji objavi. Nekoliko več o samem stanovanju pa so razkrili uporabniki, ki so objavo komentirali. Namignili so namreč, da naj bi šlo za stanovanje, ki je v lasti znanega ljubljanskega frizerja.

Več poslovalnic po Sloveniji in v tujini

"A ni to stanovanje od Miča od Mič Stylinga? Se spomnim pred ene 100 leti nekih podobnih fotk …" je zapisala uporabnica. Neka druga uporabnica pa je dejala: "O, a Mič bajto prodaja?" Znano podjetje Mič Styling sicer deluje od leta 1991. "Od takrat je naše podjetje predano inovacijam in strokovnemu razvoju zaposlenih," je zapisano na njihovi spletni strani.

Na spletni strani je razvidno tudi, da ima podjetje več frizerskih salonov po Sloveniji, in sicer jih je pet v Ljubljani, po eden pa v Novi Gorici in Mariboru. Dva salona ima tudi na Hrvaškem in enega v Srbiji.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol