A. B. | 20. 4. 2023, 11:25

Nepridipravi vlomili v prostore bencinskega servisa: povzročili so vrtoglavo škodo

Fotografija je simbolična.

Dusko Jaramaz/PIXSELL/BOBO

Marca letos so vlom izvedli na območju občine Rogaševci. So policisti izsledili tudi storilca? 

16. marca letos so nepridipravi ob 4. uri zjutraj vlomili v prostore Petrolovega bencinskega servisa v občini Rogaševci. Čeprav policija tatov še ni izsledila, so z ogledom kraja ugotovili, da je bila odtujena večja količina tobačnih izdelkov. 

Policisti Policijske uprave Murska Sobota so zbrali več obvestil in opravili ogled, a storilca kaznivega dejanja zaenkrat še niso izsledili. 

Koliko znaša vrtoglava škoda?

S storitvijo kaznivega dejanja je nastala večja premoženjska škoda. Po nestrokovni oceni znaša najmanj 51.000 evrov, so za Sobotainfo potrdili policisti. 

Zbiranje vseh informacij še poteka. 

Fotografija je simbolična.

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Na Dolenjskem zamaskiran rop

Poročali smo tudi o ropu na območju Mokronoga, o katerem so bili policisti obveščeni v noči s ponedeljka na torek. Po prvih ugotovitvah in obvestilih, ki so jih zbrali policisti, naj bi v počitniško prikolico, v kateri se je nahajal oškodovanec, vlomili zamaskirani neznanci in ga oropali, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Fotografija je simbolična.

Fotografija je simbolična.

Žiga Živulovič jr./Bobo

Roparji so žrtev poškropili s solzivcem, nato pa mu odvzeli torbico, v kateri je imel dokumente, in pobegnili. Policisti nadaljujejo intenzivno preiskavo dogodka in ugotavljajo vse okoliščine, smo poročali. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord