R. K. | 5. 8. 2023, 09:23

VIDEO: Neverjetno, kaj sta si sredi naravne katastrofe privoščila dva Slovenca (medtem pa reševalci pokajo po šivih)

Facebook/Peter Hrastelj/posnetek zaslona/fotomontaža

Posnetek dveh moških, ki sta na poplavljeni cesti s štirikolesnikom ogrožala svoje življenje, je marsikoga šokiral.

Medtem, ko vsa Slovenija trepeta zaradi trenutnih vremenskih razmer, si nekateri privoščijo norčije, ki so v tem trenutku popolnoma nesprejemljive. Po spletu je tako zaokrožil videoposnetek, ki naj bi v petek nastal na območju Celja, na njem pa je videti dva moška, ki sta s štirikolesnikom dirjala po poplavljeni cesti in pri tem tudi padla. Njuno nespametno početje je posnela tretja oseba, ki je stala na cestnem nadvozu.

Medtem ko reševalne službe pokajo po šivih

Le malo je manjkalo, da ni zaradi nedozorelega obnašanja dveh oseb na posnetku, ki je šokiral Slovence, prišlo do hujše nesreče. In to v času, ko reševalne službe pokajo po šivih, številni sodržavljani pa so odrezani od sveta. Nekaterim so poplave uničile premoženje, spet drugi so bili iz svojih domov evakuirani. Posnetek je na družbenih omrežjih kmalu postal viralen, delilo ga je že skoraj 2000 ljudi

Facebook/Peter Hrastelj/posnetek zaslona

Moška na posnetku bi si za svoje nespametno in ogrožanje lastne varnosti v času naravne katastrofe zagotovo zaslužila kakšno 'nagrado', zelo verjetno pa ju bo zaradi tega kmalu obiskala tudi policija.