Uredništvo | 10. 9. 2023, 17:37

Novica, ki je pretresla Slovenijo: umrl priljubljeni vremenoslovec Robi Erjavec

YouTube/posnetek zaslona

V petek nas je zapustil Sašo Hribar, v nedeljo je Slovence šokirala novica o smrti Robija Erjavca.

V 53. letu starosti se je mnogo prezgodaj poslovil eden najbolj prepoznavnih slovenskih televizijskih obrazov. Umrl je Robi Erjavec, ki je dolga leta spravljal v dobro voljo svoje rojake s hudomušnim, na trenutke tudi komičnim, a vedno skrajno profesionalnim napovedovanjem vremena.

"Slabega vremena ni, je bil veder tudi v najhujšem snegu. Bil je razgledan, duhovit, ljubitelj vremena in narave. Spominjali se ga bomo kot vedno prijaznega in nasmejanega sodelavca, številni gledalci pa kot človeka, ki je tudi zasebno odgovarjal na vprašanja glede napovedi in nasvetov glede vremena. Umrl je naš vremenar Robert Erjavec. Star je bil 52 let. Poleg tega, da je več kot četrtletje vodil vreme v oddaji 24UR, se ga spomnimo tudi v vlogi voditelja oddaj  '1, 2, 3, kdo dobi' in Sanjska ženska. Robi, pogrešali te bomo. Hvala ti za vse. Izjemen, srčen, duhovit. Veliko srce," so se od svojega sodelavca poslovili pri POP TV.

Robi Erjavec se je poslovil le dva dneva po tem, ko je v 64. letu starosti preminil priljubljeni radijski voditelj in komik Sašo Hribar.