N. V. | 8. 9. 2022, 17:25

Obvarujte otroke! Na priljubljeni pohodniški poti se starejši moški samozadovoljuje in razkazuje

Bobo/Profimedia/fotomontaža

"Bilo mi je neprijetno, ko sem ga zagledala. Ne predstavljam si, kakšen človek mora biti, da počne kaj takšnega, še posebej če so v bližini otroci, ki se prav tako sprehajajo na tem območju," je dejala ženska, ki v javnosti opozarja na izprijenega moškega. Kje se zadržuje?

Na sprehajalni poti ob Savinji v bližini visečega mostu je Celjanka, ki je spregovorila za portal Novi tednik, opazila moškega, ki se je pred ljudmi samozadovoljeval. 

"Bilo mi je neprijetno, ko sem ga zagledala. Ne predstavljam si, kakšen človek mora biti, da počne kaj takšnega, še posebej če so v bližini otroci, ki se prav tako sprehajajo na tem območju," je dejala Celjanka, ki želi ostati anonimna. 

Prvič ga je opazila, ko je sedel na klopi s spuščenimi hlačami in se vsem na očeh samozadovoljeval, drugič je šel mimo nje in si, ko jo je zagledal, sprednji del hlač spustil ter pokazal spolni ud.

Se razkazuje tudi pred otroki?

Za Novi tednik je razkrila, da dejanja počne moški, star približno petdeset let. Je močnejše postave, visok približno 175 centimetrov in neobrit, vendar nima brade. Ko ga je srečala je na glavi imel kapo in vojaške hlače.

"Nikoli ni spregovoril, ko sem ga srečala. Verjetno to počne pred vsemi ženskami, ki gredo takrat mimo," je dejala.

"Presenečena sem, da je v današnjih časih kaj takšnega sploh mogoče, in to na območju, kjer je dnevno ogromno ljudi, tudi mladih in otrok," še dodaja.

Kako je ukrepala policija?

Novi tednik poroča, naj bi policija pri visečem mostu ob Savinji nekaj dni po pričevanju anonimne Celjanke, moškega tudi na kraju prijela in mu napisali kazen. Namreč razkazoval se bi naj večim ženskam, nekatere pa so podale prijavo na policijo.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec