J. Z. | 4. 7. 2022, 12:32 | Vir: STA

Oče več mesecev pogrešane 10-letne deklice ponuja bogato nagrado

Spletna stran/Peter Pogačar

Policisti še vedno iščejo pogrešano 52-letno Meliso Smrekar in njeno 10-letno hčerko Julijo Pogačar iz Radomelj, ki so ju nazadnje videli v okolici Kamnika, od koder naj bi odšli na krajši dopust. Dekličin oče je za informacije, s katerimi bi lahko prišli do otroka, razpisal nagrado v petmestnem znesku.

Policijska uprava Ljubljana prosi vse, ki bi imeli kakršne koli podatke o pogrešani deklici in njeni materi, da jih sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko 113 oz. anonimni telefon 080 1200. Dekličin oče Peter Pogačar pa je z namenom, da bi deklico našli, postavil spletno stran Find Julija in ponudil nagrado v višini 10.000 evrov. 

Na Instagramu je javnost pred dnevi za informacije o pogrešani deklici zaprosil tudi kolesarski as Tadej Pogačar, ki je dekličin bratranec.

Ni znano, kam sta odšli

Pogrešana deklica je visoka približno 150 centimetrov, ima srednje dolge temnorjave lase, Melisa (prej Nataša Brumen) pa je visoka približno 170 centimetrov, je suhe postave in ima črne lase do ramen, so navedli ljubljanski policisti.

Mama in hči sta pogrešani od sredine novembra lani in sta bili nazadnje opaženi na območju Kamnika, od koder naj bi odšli na krajši dopust.

Lokacija dopustovanja ni znana, prav tako nista potovali z lastnim vozilom. Obstaja možnost, da se nahajata v tujini ali izven urbanih območij, so že lani izpostavili policisti.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ