N. V. | 22. 11. 2022, 17:10

Oliver Tič napovedal nov pohodniški projekt in razkril, kam ga bo ponesla pot

Oliver Tič

Čeprav se je komaj vrnil domov, je z mislimi že pri novi avanturi, ki ga čaka.

Vsi ga že poznamo: Oliver Tič je tisti "norec", ki je prehodil pot iz Argentine do Aljaske. Po treh letih, po 993 dneh hoje, po prehojenih 25.122 kilometrih, 15 državah in po številnih preizkušnjah je mlad Konjičan v družbi svoje v Peruju posvojene psičke Carlitos vidno ganjen in z razprostrto zastavo Slovenskih Konjic prikorakal na cilj. Doma ga je čakal velik sprejem, večkrat pa nam je povedal, da je dobro biti nazaj, v družbi svojih najbližjih. 

Zasrbele so ga pete

Pravi popotnik, kot je on, pa ne more ostati dolgo na enem mestu. Na Facebooku je objavil zapis, kjer je pojasnil, da je res dobro biti doma, a da se počuti, da živi "na polno" šele ko potuje: "Res je, da sem na poti sam, ampak nikoli osamljen, ker vsak dan prinese nekaj novega in zanimivega, kar je pa najbolj pomembno pa je to, da s tem, ko spoznavam nove ljudi, kulturo, razmere, v katerih živijo, sam osebnostno rastem in pridobivam neprecenljive izkušnje."

Slovenjske Konjice – Indija

"Čas je, da zopet začnem pridno 'šparat'," je pripisal k objavi, po tem ko je naznanil, kam ga bo ponesla nova avantura.

Tokratno pot bo začel kar iz domačih Slovenskih Konjic, proti jugu, preko držav bivše Jugoslavije, potem pa ga bo pot vodila preko Turčije, Irana, Pakistana vse do Indije.

"V primeru, da bom imel dovolj finančnih sredstev pa se bom odpravil še naprej do ..." nas pušča v pričakovanju.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ