D. D. | 19. 5. 2023, 11:46

Pahorjeva ljubljenka objavila fotografijo iz preteklosti. Jo prepoznate? (FOTO)

Profimedia

Nekdanji slovenski predsednik ni nikoli skrival naklonjenosti do dame, ki je že vrsto let njegova dobra prijateljica.

Nekdanja hrvaška premierka Jadranka Kosor in nekdanji slovenski predsednik Borut Pahor sta že vrsto let dobra prijatelja, kar nista nikoli skrivala. Da se odlično ujameta, je bilo vidno na vsakem njunem srečanju. Skupna pa jima je tudi naklonjenost do družbenih omrežij. 

Sinonim za naravno lepoto

Kosorjeva - tako kot Pahor - na svojih družbenih omrežjih redno delita trenutke iz svojega življenja. Tokrat je sledilce razveselila s fotografijo iz mladosti in požela val pohval. "Prilagam stare fotografije. Ena šolska," je pripisala pod objavo. 

Največ komentarjev se je nanašalo na njeno podobo. "Mmm, Jadranka, že kot maturantka si osvajala z eleganco," je bil eden od komentarjev. Večina se strinja, da je Kosorjeva sinonim za naravno lepoto in da ima srečo, da je pri skoraj 70 letih videti tako mladostno. "Imaš srečo, da se tako lepo staraš. Pregovor pravi, da se le dobri ljudje dobro starajo," so samo nekateri izmed komentarjev, ki jih je Pahorjeva prijateljica požela po objavi mladostniških fotografij. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Prijateljstvo s Pahorjem

Glede na to, da sta s Kosorjevo zelo dobra prijatelja, se bosta s Pahorjem mogoče še kdaj srečala pred kamerami. Ob tem nikar ne pozabimo, da je nekdanji predsednik novi voditelj Mastercard® podkasta navdiha, v katerem gosti uspešne znane Slovence in Slovenke, ki navdihujejo s svojim delom in pogledom na življenje.

Nazadnje se mu je v pogovoru pridružil uspešni podjetnik in maneken Alen Kobilica. Ta je Pahorju zaupal, s katerimi izzivi se je soočal ob izgubi vida, beseda pa je tekla tudi o starševstvu in športu.

Vabljeni, da si celoten pogovor pogledate spodaj.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord