K. R. | 26. 10. 2023, 19:42

Ganljiv zapis akrobatske skupine Dunking Devils svojemu tragično preminulemu članu, ki bi danes praznoval 23. rojstni dan

Facebook/Peter Kokalj

Od hude nesreče v ljubljanskem trampolin parku, v kateri je življenje izgubil Peter Kokalj, bo novembra minilo eno leto.

Člani akrobatske skupine Dunking Devils so se ob rojstnem dnevu spomnili preminulega Petra Kokalja, ki se je v trampolin parku Woop pred približno enim letom smrtno ponesrečil med športno aktivnostjo na trampolinu. Kokalj bi danes dopolnil šele 23 let. V akrobatski skupini so zapisali, da ga močno pogrešajo in da bo vedno del njihove ekipe.

Navdihoval je milijone na TikToku

"Danes bi Peter Kokalj dopolnil 23 let. Ob njegovem rojstnem dnevu se spominjamo, koliko svetlobe in veselja je prinesel v naša življenja. Njegova nalezljiva strast, brezmejna ustvarjalnost in srce iz zlata so se dotaknili vseh," so zapisali in dodali, da je bil Peter srce njihove ekipe. "Navduševal nas je s skoki na trampolinu doma in navdihoval milijone ljudi na TikToku."

"Praznine, ki jo je pustil za sabo, ni mogoče zapolniti, a njegove vrednote in poslanstvo so še vedno naše vodilo. Z vsakim izzivom, vsakim zabijanjem in vsakim nasmehom se poklonimo njemu. Peter, močno te pogrešamo. Za vedno boš del ekipe Dunking Devils. Long Live Koks," so še zapisali in objavi dodali tudi Petrovo fotografijo, na kateri so ga v objektiv ujeli med izvajanjem akrobatskih aktivnosti.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol