23. 6. 2022, 10:12

Po 13 letih konec ljubezenske pravljice: Jerca Legan Cvikl in Milan Cvikl se ločujeta

STA foto/fotomontaža

Novica o njuni ločitvi je udarila kot strela z jasnega. Da je v njunem razmerju nekaj narobe, je javnost posumila, ko sta se v zadnjih dneh vsak zase udeležila družabnih dogodkov.

Antropologinja, publicistka, človekoljubka in igralka Jerca Legan Cvikl in nekdanji minister za evropske zadeve ter kandidat za viceguvernerja Banke Slovenije Milan M. Cvikl sta se razšla, poročajo Slovenske novice. 

Njuna ljubezen je trajala vse od leta 2009, ko sta svojo ljubezen zapečatila na gradu Brdo. 

Skupaj sta prestala veliko izzivov

Čeprav ju je njuno delo mnogokrat popeljalo na različne poti, se je družina s tem spoprijemala uspešno. Celo ko je Milan služboval v Luksemburgu in Londonu in je Jerica s sinovoma živela v Ljubljani, sta službene obveznosti znala spojiti s svojim zasebnim življenjem. 

STA foto

Cviklova imata skupaj dva otroka – leta 2009 se jima je rodil sin Ruben, dve leti kasneje pa sin Titan. 

Jerca dogodka ne želi komentirati 

Na portalu Siol.net poročajo, da so o njunem razhodu za komentar vprašali Jerico osebno, a je ta odvrnila: "Ne želim komentirati." 

Bobo

Milana M. Cvikla pred dnevi podprli kot kandidata za viceguvernerja 

Nekdanjega ministra je Mandatno-volilna komisija DZ tekom tega tedna podprla kot kandidata za viceguvernerja Banke Slovenije, ki ga je za mesto predlagal predsednik republike Borut Pahor. Imenovanju so s petimi glasovi proti nasprotovali poslanci SDS. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord