R.S. | 17. 8. 2023, 08:25

Kaj je šlo narobe? Požar uničil skladišče znanega trgovca (FOTO)

Facebook/PGD Rogaška Slatina

Gasilci so imeli v Rogaški Slatini polne roke dela. 

V Rogaški Slatini je na Prvomajski ulici okoli 14. ure gorelo trgovsko skladišče. Šlo naj bi za skladišče trgovine Jager. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in Rogaška Slatina so požar pogasili, v požaru uničene predmete in prostore so pregledali s termovizijsko kamero. Vzrok požara še ni znan. 

Gasilci so v sredo imeli polne roke dela, saj je zagorelo tudi v Rimskih Toplicah. V večernih urah je zagorela savna v hotelski sobi. Hotelske goste so evakuirali, šest oseb pa so zaradi vdihavanja dimnih plinov prepeljali v Splošno bolnišnico Celje. Posredovali so gasilci prostovoljnih gasilskih društev Laško, Rimske Toplice, Sedraž, Rečica in Zidani Most. Skupaj s Civilno zaščito Laško so hotelske goste evakuirali ter pogasili požar in prezračili prostore. O dogodku so obvestili pristojne službe.

Pri vsaki nesreči je zelo pomembno, da se ne prepustimo paniki, temveč ohranimo mirno kri in trezno glavo. Tako se bomo najhitreje spomnili, kako se pravilno odzvati v taki situaciji. Ob izbruhu požara moramo ostati mirni, saj smo le tako sposobni ravnati preudarno.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol