J. B. | 22. 4. 2023, 12:38

Pozor, če greste na pot - na ljubljanski obvoznici "vse stoji"! (zamuda približno 1 ura)

Promet.si

Razmišljate o skoku na morje? Vreme je že pravo za to... Toda v izogib slabi volji je še kako pomembna novica, da boste v prestolnici na poti proti obali stali v dolgi koloni.

Tako je lepo, da je že skoraj kičasto. Idealno za posedanje na soncu s kozarcem hladne pijače v roki. In sproščeno uživanje v naravi. Toda vsi nimajo takšne sreče. Tisti, ki so zavili na južno ljubljansko obvoznico, si pulijo lase in preklinjajo idejo, da so se usedli za krmilo jeklenega konjička. Na tem delu ljubljanske obvoznice namreč "vse stoji". Kot poroča promet.si, se zastoj od priključka Ljubljana center vleče vse do Brezovice

Zamuda? Gromozanska! DARS poroča, da se bo vaša pot na tem delu obvoznice povečala za kar okrog eno uro.

Pričakovati je, da se bo kolona avtomobilov na tem delu obvoznice vlekla še kar nekaj časa. Razlog za zastoje je namreč delo na cesti.

Nujno popravilo vozišča

"V soboto in nedeljo bo na območju priključka Brezovica proti Kopru potekalo nujno popravilo vozišča, pričakovani so zastoji," je pojasnil DARS.

Promet.si

Če torej že morate na pot, se poskusite izogniti južnemu delu ljubljanske vozovnice, sploh od priključka Ljubljana center dalje.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol