Uredništvo | 14. 8. 2023, 08:47

Preverite, katere trgovine so danes odprte in kakšen je njihov delovni čas

Profimedia

Ker je trgovcem odločitev vlade o dodatnem prazniku povzročila kar nekaj sivih las, imajo možnost, da se sami odločijo, kateri bodo danes odprti in tudi kdaj. Preverite, kje lahko na dela prost dan kljub temu v miru nakupujete.

Kljub temu, da je danes praznik in zato dela prost dan, so nekatere trgovine vseeno odprte. Prav tako delujejo tudi javni zdravstveni zavodi, upravne enote, veterina, zavarovalnice in centri za socialno delo. Kar zadeva trgovine, vse niso odprte, tudi tiste, ki so, ne obratujejo po ustaljenem delovnem času. Preden se torej odpravite do vašega priljubljenega trgovica, se pozanimajte, ali je sploh odprt in kdaj.

Kje boste danes lahko nakupovali?

Kje boste danes lahko nakupovali?

Bobo

Tuš

Iz skupine Tuš so sporočili, da bodo danes in tudi v torek odprte izbrane trgovine Tuš na ogroženih območjih, ki jih je najbolj prizadela naravna katastrofa. Trgovine bodo odprte s skrajšanim delovnim časom, in sicer do 12. oz. 14. ure. Oba dneva bo odprt Tuš supermarket v Mozirju, preostale Tuševe trgovine bodo odprte izmenično. Odprtih je tudi 29 Tuševih franšiznih poslovalnic, ki jih najdete na seznamu, objavljenem na Tuševi spletni strani.

Mercator

Odprte so številne Mercatorjeve prodajalne, odprte so tudi tehnične trgovine M Tehnika (seznam) in Cash&Carry (seznam).  

Spar

Odprte so vse trgovine Spar in Interspar, a obratujejo po skrajšanem delovnem času od 8. do 13. ure. Izjema je trgovina SPAR partner Nazarje, ki je do nadaljnjega zaprta, saj jo je poplavilo.

Eurospin

Danes so vse Eurospinove trgovine, razen poslovalnice Nazarje, odprte po ustaljenem urniku.

Jager

Od 7. do 14. ure so odprte tudi vse Jagrove poslovalnice.  

E.Leclerc

Vse poslovalnice E.Leclerc so danes odprte od 8. do 21. ure.  

Hofer

Danes so vse trgovine Hofer zaprte.  

Lidl

Vse Lidlove poslovalnice so danes zaprte.

Merkur

Vsi trgovski centri Merkur so danes odprti s skrajšanim delovnim časom, in sicer od 7. do 13. ure. Delovni čas bodo podaljšali le v šestih trgovskih centrih, ki so v bližini območij, ki so bila najbolj prizadeta zaradi poplav, in sicer v poslovalnicah Radomlje Jarše, Škofja Loka, Slovenj Gradec, Velenje, Celje – Hudinja in Litija.  

Bauhaus

Poslovalnice Bauhausa so danes odprte od 7. do 15. ure.  

Obi

Poslovalnice Obija so danes zaprte.  

Ikea

Ikea v Ljubljani je danes zaprta.  

Ikea v Ljubljani je danes zaprta.

Ikea v Ljubljani je danes zaprta.

Profimedia

Mömax

Vse Mömaxeve trgovine so danes zaprte.  

Bencinske črpalke

Prodajna mesta Petrol danes obratujejo po prazničnem delovnem času, ki ga lahko za vsako poslovalnico posebej preverite TUKAJ. Prodajna mesta Mozirje, Ljubno, Prevalje, Dravograd in Ravne na Koroškem so odprta po običajnem tedenskem delovnem času. Prodajna mesta Nazarje, Otiški vrh in Žerjav pa so zaradi posledic poplav zaprta.  

Bencinski servisi v mreži MOL Slovenija in MOL & INA danes obratujejo po nedeljskem delovnem času. Delovni čas posameznega bencinskega servisa lahko preverite TUKAJ

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol