29. 11. 2022, 15:01

Pred vrati je mesec obdarovanj! Tu je Miklavževa nagradna igra!

Shutterstock/fotomontaža

Približuje se praznični, čas, ki je mnogim najlepši v letu. Nanj z največjimi iskricami v očeh brez dvoma gledajo otroci, ki se veselijo bleščečih prazničnih lučk, svečk, cimetovih piškotov in daril, ki jih odprejo na praznični večer. Prav z namenom še lepšega prazničnega obdarovanja smo vam pripravili nagradno igro, v kateri boste z malo sreče lahko prejemniki posebne nagrade.

Mnogi december obožujejo zaradi hladnejšega vremena, načrtovanja zimskih praznikov, pitja toplih čajev, preživljanja časa z najbližjimi ter seveda prazničnega obdarovanja. Slednje najpogosteje povezujemo prav z dobrimi možmi, ki še posebej razveseljujejo otroke.

Prvi dobri mož

Sveti Nikolaj, kot se je imenoval škof, ki ga danes poznamo po imenu Miklavž, ima na območju Slovenije že dolgo tradicijo. Legenda pravi, da je kot zelo dober mož pomagal ljudem v stiski in tako nekega dne na okno trem hčeram postavil mošnjiček denarja, s čimer jim je zagotovil dobre ženine. V nekaterih delih Slovenije otrokom tako še danes v krožnikih ali posodah pušča darila. 

Miklavža pa letos praznujemo tudi mi, saj ti v sodelovanju s spletno trgovino Shoppster.si pripravljamo prav posebno nagradno igro, v kateri bo nagrajenec prejel ustvarjalni set svetilke z lavo in svetilke z bleščicami. Prepričani smo, da poznaš nekoga, ki bi si kaj takšnega res zaslužil za začetek prazničnega decembra. 

Shoppster

Ho, ho, ho!

Najbolj poznan dobri mož po svetu je brez dvoma Božiček. Njegov lik sloni na stari krščanski tradiciji, danes pa ga poznamo kot moža, ki na božični večer skozi dimnik skoči v hišo in obdaruje pridne otroke. Seveda ne smemo pozabiti tudi na njegovo spremstvo pridnih škratov in čarobnih letečih jelenov.

Če še vedno ne veš, kaj bi v vaši hiši Božiček prinesel otrokom, nečakom ali vnukom, ti bo v pomoč Shoppsterjeva kategorija Najboljše igrače za praznično obdarovanje otrok vseh starosti. Kategorija ponuja izdelke za otroke od rojstva, pa vse do vstopa v odraslo življenjsko obdobje.

Za vas smo na našem Facebooku pripravili NAGRADNO IGROPogoji nagradne igre so znani.

Vstop v praznično novo leto

Praznovanje Dedka Mraza se je v našem prostoru uveljavilo v času Jugoslavije, izhaja pa iz Rusije. Slovensko izročilo veli, da Dedek Mraz živi pod Triglavom, obdaruje pa vse otroke, ne glede na njihovo vedenje. Tradicionalno darila prinese otrokom v noči na novo leto. 

Ker dandanes praznovanje novega leta sledi enemu stroškovno najbolj obremenjenih mesecev, pa za letošnje obdarovanje Dedka Mraza denarnice ne obremenjuj še dodatno. Poleg tega, da s spletnim nakupovanjem privarčuješ čas, je njegova velika prednost še preprosto primerjanje cen. V Shoppsterju v kategoriji najboljših prazničnih igrač na primer najdeš izdelke tudi več kot 50 % ugodneje.

Kako se potegovati za Miklavževo nagrado?

Preprosto! Vse kar moraš storiti je, da pozorno spremljaš naš Facebook profil, kjer poteka nagradna igra. Ne oklevaj z obiskom, saj poteka le do 4. decembra, takšne priložnosti pa zagotovo ne želiš zamuditi, kajne?

Naj se veseli december prične zdaj!

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.