Uredništvo | 19. 7. 2023, 15:05

Ni si še opomogel: Golob po Ljubljani s kavalirjem, na sejo pa na berglah (FOTO)

Žiga Živulovič jr./Bobo/Robert Golob/Instagram/fotomontaža

Nesreča ne počiva, tudi če gre za predsednika vlade ...

Premier Robert Golob zadnje dni nekoliko težje hodi, k temu pa naj bi botrovala poškodba v vodi oziroma ureznine, ki jih je pri nezgodi dobil na peti. "Ureznine na peti je predsednik slovenske vlade dobil potem, ko se je porezal na skali v vodi," je nedavno poročal časnik Večer. Golob je bil z berglo opažen tudi ob obisku prizadetega območja zaradi neurij v vaseh Orehovec in Pišece v občini Brežice.

Zaradi ureznine na desni peti ima to še vedno v povoju in ne more stopiti nanjo.

Zaradi ureznine na desni peti ima to še vedno v povoju in ne more stopiti nanjo.

Žiga Živulovič jr./Bobo
Borut Živulović/Bobo

Na njegovih družbenih medijih smo v preteklosti že zasledili fotografije, ki kažejo na to, da je premier velik vodni navdušenec, še posebej obožuje supanje na vodi. Na katerih skalah naj bi se porezal oziroma kje, zaenkrat ni znano.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Golob se je danes udeležil seje sveta za nacionalno varnost, do Gregorčieve pa naj bi ga (sodeč po svoji zgodbi na Instagramu) pripeljal brezplačni ljubljanski prevoz kavalir.

Instagram/Robert Golob

Kljub poškodbi je bil med razpravo videti zelo dobre volje in nasmejan.

Žiga Živulovič jr./Bobo

Svet za nacionalno varnost se je med srečanjem seznanil s kriznimi situacijami, ki so na dnevnem redu Varnostnega sveta ZN in katerim se bo v času nestalnega članstva posvečala tudi Slovenija. Zavzel se je za to, da se Slovenija zlasti posveti podnebnim spremembam in vodni krizi, preprečevanju konfliktov ter zaščiti civilistov in najbolj ranljivih.

Žiga Živulovič jr./Bobo
Žiga Živulovič jr./Bobo

Seje so se ob premierju Golobu udeležilii predsednica republike Nataša Pirc Musar, zunanja ministrica Tanja Fajon in predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič ter tudi podpredsednik največje opozicijske stranke SDS Aleš Hojs, barve opozicijske NSi pa je zastopal vodja poslanske skupine in podpredsednik stranke Janez Cigler Kralj.