R.S. | 21. 8. 2022, 16:46 | Vir: STA

Pretepla sta ga, ker jima ni želel izročiti denarja

Aleksandra Saša Prelesnik

Moška sta bila stara okoli 20 let. Eden je bil oblečen v sivo majico in visok med 170 in 175 centimetrov, drugi pa je bil visok okoli 170 centimetrov in močnejše postave.

V Domžalah in Mostah je ta konec tedna prišlo do dveh ropov.

V prvem so neznanci oškodovancema vzeli nahrbtnik, v drugem pa sta neznanca od oškodovanca zahtevala denar. Ker jima ga ta ni izročil, sta z njim fizično obračunala, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Profimedia

Do ropa v Domžalah je prišlo v petek okoli 23. ure. Trije neznanci so v parku pristopili k oškodovancema in jima na silo odvzeli nahrbtnik, nato pa zbežali. V dogodku, o katerem policija še zbira informacije, ni bil nihče poškodovan, je bila pa povzročena škoda v višini okoli 650 evrov.

Do ropa v Mostah je prišlo v soboto nekaj po polnoči. Neznanca sta pristopila do oškodovanca pri vozilu in ga spraševala po denarju. Ker jima ga ni izročil, sta z njim fizično obračunala in mu pregledala vozilo, od koder pa nista vzela ničesar. Oškodovanec je ob tem dobil lažje poškodbe.

Moška sta bila stara okoli 20 let. Eden je bil oblečen v sivo majico in visok med 170 in 175 centimetrov, drugi pa je bil visok okoli 170 centimetrov in močnejše postave, so sporočili.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol