N. V. | 22. 10. 2022, 06:00 | Vir: Sensa

Prihaja sončni mrk: kako bo vplival na naše počutje?

Profimedia/fotomontaža

Preberite, kako vpliv tega pojava pojasnjujejo astrologi.

Med mrki smo ponavadi podvrženi nenadnim spremembam, ki lahko korenito spremenijo naše življenje. Obdobje mrkov običajno prinaša dva mrka, ki delujeta v tandemu. Njihova energija je tako močna, da jih običajno občutimo že mesec dni pred samim mrkom.

V tokratni zadnji sezoni mrkov za leto 2022 imamo dva mrka, delni sončni mrk, ki nastopi 25. oktobra, in popolni lunin mrk, 8. novembra.

Oba delujeta v povezavi z mrki, ki smo jih imeli v začetku leta v aprilu in maju. Morda bomo opazili teme, ki se vračajo iz tega časa. 

Kako bo mrk vplival na nas?

Sončni mrki vedno padejo na čas mlaja, zato so portali novih začetkov. Odpirajo vrata in lahko oblikujejo nove energijske poti.

Ko sončni mrk pade v znamenje škorpijona, se lahko povezujemo z višjo ravnjo naše duše, razumemo sebe na globlji ravni in odluščimo nekatere plasti, da razkrijemo novo resnico.

Profimedia

Ker je Venera v tem času zelo aktivna, lahko to energijo sončnega mrka uporabimo za dajanje in prejemanje ljubezni v naših življenjih ter za razmišljanje o tem, kaj resnično cenimo. Morda bomo lažje ljubili, dajali ali se osredotočili na tisto, kar nam je resnično pomembno. Pod to energijo boste morda intuitivno razumeli, kako spremeniti način pristopa k delu na sebi. 

Odnosi z drugimi

Sončni mrk v znamenju škorpijona nas bo prav tako spodbudil k razmišljanju o tem, kako pomembne so naše povezave z drugimi in kako pomembno je graditi in biti del skupnosti.

Če ste se v zadnjem času počutili izolirane, je ta sončni mrk pravi čas za privabljanje podobno mislečih ljudi v svoje življenje. 

Mrki torej nosijo lastno moč, ki nam pomaga, da se premaknemo tja, kjer moramo biti.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord