A. B. | 23. 3. 2023, 13:08

Priljubljena restavracija McDonald's res zapira svoja vrata?

Spletna stran/odpiralnicasi.com

Restavracije s hitro prehrano, ki so v Sloveniji že več kot trideset let, je trenutno zaprta. Je ta odločitev končna ali se za tem skrivajo drugi razlogi? 

Čeprav so prebivalci sprva začudeno strmeli v zaprta vrata McDonald'sa na Čopovi ulici v Ljubljani, je zdaj jasno, kaj se bo zgodilo s poslovalnico. Pristojni so namreč pojasnili, da govorice držijo - restavracija zapira svoja vrata. 

Vsaj za zdaj: "Njeno poslanstvo prevzema nova restavracija nedaleč stran, na Cankarjevi ulici 4, ki posluje že nekaj mesecev. Restavracija na Cankarjevi 4 se odpira na eno lepših ljubljanskih ulic, kjer nudi vrt z mizami," so za Ljubljanainfo potrdili v poslovalnici

Tudi na spletnem brskalniku je označeno, da je restvracija začasno zaprta.

Tudi na spletnem brskalniku je označeno, da je restvracija začasno zaprta.

Google/posnetek zaslona

"Sicer pa je v marsičem drugačna, saj predstavlja nov urbani format restavracij McDonald's, ki se lepo vključuje v arhitekturo in življenje starega mestnega središča." 

A kaj bo z lokacijo na Čopovi?

McDonald's na Čopovi je bila prva restavracija franšize v Sloveniji, zato je veljala za lokacijo, ki jo je poznal skoraj vsak. Kakšni so načrti še ne razkrivajo, čeprav se je o zaprtju govorilo dalj časa.

Vse, kar zankrat razkrivajo je to, da o vsem še tečejo dogovori: "Za lokacijo na Čopovi zaenkrat potekajo usklajevanja in pogovori, tako da v tem trenutku ne moremo podati končnega odgovora, kaj se bo zgodilo s to lokacijo."

Srdjan Živulović/BOBO

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord