Uredništvo | 28. 12. 2023, 07:00

Bo v središču Ljubljane sploh še možno nakupovati? Po novem letu se poslavlja še ena znana trgovina

M.P.

Z začetkom leta bodo Ljubljančani, ki radi nakupujejo sredi mesta, ostali brez svojega priljubljenega kotička sodobne elegance.

S. 6. januarjam bodo v veleblagovnici Nama zaprli trgovino Coincasa, ki obratuje v 4. nadstropju. Med ljubljanskimi ljubitelji in ljubiteljicami izbarnega pohištva in opreme za dom je italijanska linija pohištva znana predvsem po svoji sodobni eleganci in veliki pozornosti do detajlov. Pa tudi po čudovitih porcelanastih izdelkih, kot je denimo kolekcija Vileroy&Boch.

Tisti, ki živijo v Ljubljani, so lahko v samem središču mesta v Coincasi nakupovali izdelke za prav vsak kotiček stanovanja – za spalnico, kopalnico, dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico. 

Profimedia

Mnogi so v priljubljeno trgovino zelo radi zavili po službi ter v njej poiskali navdih za opremljanje svojega doma. Obenem so si napasli oči z lepimi barvami in modernimi gospodinjskimi kosi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coincasa Slovenia (@coincasaslovenia)

S 6. januarjem se trgovina seli v Supernovo v ljubljanski Šiški, kar pomeni, da se bodo po novem številni morali do nje zapeljati z avtomobilom ali z LPP avtobusom. Zaradi zaprtja v trgovini nudijo nakupovanje s 40-odstotnim popustom.

Uredništvo

Kot smo že poročali, bodo z januarjem v Nami zaprli tudi Tuš Gourmet & Delikatesa v etaži -1, je za Metropolitan nedavno potrdila predsednica uprave Nama Mateja Erman. Zaradi skorajšnjega zaprtja lahko v trgovini v decembru nakupujete z do minus 40-odstotnimi popusti, ki veljajo na vso zalogo hrane in izdelkov.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec