N. V. | 2. 9. 2022, 14:40

Sanjate, da bi živeli v središču Ljubljane? Po dostopni ceni je na voljo stanovanje v centru - poslovno-trgovskem centru

Nepremicnine.net

Ja, prav ste prebrali, stanovanje imate lahko kar med trgovinami. V oglasu vabijo kupce z informacijo, da je do stanovanja možen "24-urni dostop".

V pritličju trgovsko poslovnega centra Ledina prodajajo bivalni prostor. V oglasu na Nepremicnine.net so zapisali, da prostor sestavljata bivalno–spalni del: "kuhinjski del z jedilno mizo in raztegljiv kavč, ki se lahko spremeni v udobni spalni del za dve osebi"; ter spalni del "z dvema posteljama, ki se lahko glede na želje stanovalcev združita v zakonsko posteljo".

Nepremicnine.net

Stanovanje je veliko 43,9 kvadratnih metrov. Sestavljeno je iz dveh zunanji steklenih sten, eno je orientirano proti osrednjemu delu poslovne stavbe (proti tekočim stopnicam) in eno proti izhodno–vhodnemu hodniku, obveščajo v oglasu.

Nepremicnine.net

Iz spalnega dela je vhod v lastno kopalnico s tušem, sanitarijami in pralnim strojem. "Ogrevanje in hlajenje je omogočeno z lastno klimatsko napravo," se pohvalijo v oglasu.

Nepremicnine.net

V oglasu so kot posebnost navedli, da je omogočen dostop do stanovanja "24-ur na dan, vse dni v letu".

Nepremicnine.net

Cena?

Stanovanje prodajajo za 143 tisoč evrov.

V oglasu pa pohvalijo in poudarijo, da je to kljub temu dobra kupčija: "Mesečni obratovalni stroški znašajo poleti 110 evrov in pozimi 130 evrov".

Nepremicnine.net

Čeprav je "stanovanje" povsem opremljeno, v oglasu opozarjajo, da je za stanovanjsko rabo potrebna pridobitev gradbenega dovoljenja za spremembo namembnosti iz poslovne v stanovanjsko.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol