R. K. | 25. 8. 2023, 11:16

Na ljubljanski obvoznici trčilo več vozil, nastajajo zastoji (šest oseb je končalo v bolnišnici)

Facebook/Promet.si

Na kraju so posredovali reševalci, ki so odpeljali poškodovane, pomoč so jim nudili gasilci.

Na južni ljubljanski obvoznici se je nekaj pred 9. uro zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženih več vozil. Zaradi nesreče pa je bil prehitevalni pas nekaj časa zaprt. Čeprav so posledice nesreče medtem že odstranili, nastajajo zastoji. Do trčenja je sicer prišlo med priključkom Ljubljana center in počivališčem Barje proti Brezovici, piše Svet24

Navedeni medij poroča še, da so trčila štiri vozila, v nesreči pa je bilo poškodovanih šest oseb. Na kraju so posredovali reševalci in gasilci, ki so poškodovancem nudili pomoč. 

Po slovenskih cestah več zastojev

Kljub temu, da so posledice že odstraniili, po podatkih prometno-informacijskega centra na območju od razcepa Malence proti Brezovici na več odsekih nastajajo zastoji.

Borut Živulović/Bobo

Zastoj nastaja tudi na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji, kjer je kolona dolga približno en kilometer in na zahodni ljubljanski obvoznici od Šentvida proti Brezovici. Občasno zaradi varnosti kratkotrajno zapirajo tudi predor Šentvid, še poroča prometno-informacijski center.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol